Сървърът е пуснат! Очакваме ви вътре!
------
За всякакви въпроси относно сървъра и форума, пишете на лично съобщение на SpY
-----

ДАРЕНИЕ

Заключена
Потребителски аватар
SpY
Администратор
Администратор
Мнения: 552
Регистриран на: 24 апр 2015, 22:23
Skype: spy.pwr

ДАРЕНИЕ

Мнение от SpY » 22 авг 2017, 12:13

Здравейте!

Екипът на BGSAMP.NET, в частност по идея на rebellious (Elly), решихме да променим целта, за която използваме даренията, които правите за сървъра! Ние винаги сме се стремяли и ще продължаваме да се стремим да ви предоставим разнообразна среда за игра, в която има много и различни начини за забавление. Дойде времето парите от тези дарения да се използват за нещо, което не е толкова обвързано с играта.

Как да направя дарение?
Вариантите са 4, в зависимост какво искате. ( По долу е написано какво се дава в зависимост от смс-а.) След като изпратите СМС, ще ви върне код, който давате или на мен тук на лично или в Skype (spy.pwr) или на Ели (rebellious) Skype: ellszz_

Къде отиват парите от дарението?
В края на 2017 година, по Коледа, всички пари, които бъдат събрани от днес до тогава, ще бъдат дарени за лечението на Михаил Николаев Марков от с. Роза, Ямболско, който претърпя тежка катастрофа навръх 8 декември 2011 година.
Ще обясня накратко ситуацията, защото не всеки може да гледа клипа, за който ще има линк малко по долу.
В една зимна вечер, 8 декември, Мишо тръгва за Ямбол с приятелката си, за да я остави и да се прибере отново на село. На връщане се е обърнал с колата, изхвърчал е от нея и цяла вечер е бил в тая нива без никой да го види, само по една тениска и дънки. На сутринта го виждат хора и се обаждат на 112. По пътя за Ямбол, в линейката, му спира сърцето. В Ямболската болница му даваха 5% шанс да оцелее, но ето, че след много операции и рехабилитации той е сред нас, но неподвижен.. Причината е 10 счупен прешлен, но гръбначният му стълб НЕ е прекъснат, затова му дават шанс да проходи, но му трябват още средства. През последните месеци той показва напредък и скоро му предстои поредното лечение ( рехабилитация ) в чужбина - този път във Валенсия , откъдето докторите дават много големи надежди за възстановяване !

Линк за видеото му в Предай нататък! http://www.btv.bg/article/shows/preadai ... misho.html. Elly (rebellious) познава лично това момче и предложи тази идея!


ВАЖНО! МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ 3 ИЛИ 4-ТЕ ТОЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИ В УСЛУГИТЕ!


Какво ще получа, ако изпратя смс от 1,20лв? (на номер 1851 с текст division)
1. 10 грама дрога в сървъра.

Какво ще получа, ако изпратя смс от 2,40лв? ( на номер 1092 с текст division)
1. ADMIN Level 1 или 2 за 2 месеца.
2.VIP 2 или 3 за 2 месеца.
3.5 милиона в играта.
4.300 точки в сървъра.


Какво ще получа, ако изпратя смс от 4,80? ( на номер 1094 с текст division )
1. ADMIN Level 3 или 4 за 2 месеца.
2.Лична кола с обекти по нея (такива, които ги има в /o)
3.10 милиона в играта.
4.400 точки в сървъра.

Какво ще получа, ако изпратя смс от 6,00лв? ( на номер 1096 с текст division )
1. PREFIX ВИД 2 (такъв, който имате команда и може да си го сменяте по всяко време)
2.15 милиона в играта.
3. 500 точки в сървъра.

В края на година след като бъдат преведи парите по дарителската сметка на момчето, ще кача тук пълна информация за събраните средства и доказателство, че те са преведи по сметката на момчето!
Надявам се, че разбирате инициативата ни. Лично аз разбрах колко е приятно, когато хората ти помагат, когато си в нужда, преди 2 години при събирането на средства за заминаване на състезание в Москва.


Екипът на BGSAMP.NET

Потребителски аватар
rebellious
Сървър админ
Сървър админ
Мнения: 191
Регистриран на: 25 апр 2015, 18:08
Местоположение: Ямбол
Skype: ellszz_

Re: ДАРЕНИЕ

Мнение от rebellious » 22 дек 2017, 19:42

Здравейте. Ето че дойде и момента, в който преведохме парите на Мишо. 570 лева + 30 лева за подарък. Благодаря на всички, които се включиха и се надявам да го направим щастлив за Коледа! Ето и доказателство, че парите са преведени по сметката му!
Изображение
Изображение
Изображение

Заключена

Върни се в “Теми за 2017-а”